Бърза доставка

Доставка в рамките на 2 дни

Гаранция

Гарантирано качество на нашите продукти!

Безопасност

Безопастно пазаруване в нашият онлайн магазин

Доставка

 1. Доставки се извършват съгласно предварително уговорен с клиента ден и часови диапазон, които се уточняват в магазина при извършване на покупката.
   
 2. До посочения от клиента адрес за доставка задължително следва да има достъп по асфалтов или павиран път, като доставката се извършва до мястото, най-близко до посочения от клиента адрес за доставка, което според преценката на шофьора на превозното средство извършващо доставката дава възможност за безпрепятствено и безопасно паркиране и разстоварване.
   
 3. При услугата не е включена разтоварна дейност. Разтоварването се организира и извършва изцяло от, и за сметка на клиента, като започва непосредствено след получаване на стоката и се извършва за времето, обичайно необходимо за разтоварване на съответния вид стоки.
   
 4. Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.
   
 5. Можете да направите своята поръчка директно от нашия уеб сайт. Доставката за цялата страна ще бъде извършена с куриерска фирма “Спиди” или с наш фирмен транспорт. Заплащането на поръчаните стоки е чрез наложен платеж при получаването им или чрез банков превод-авансово. Сумата, която трябва да платите, е цената на поръчаните стоки + цената на доставката.